دسر پان اسپانیا

دسر پان اسپانیا

مواد لازم

- گردوی خرد شده ۲/۱ پیمانه - آرد ۲/۱ پیمانه - تخم مرغ ۲ عدد - شکر ۱ لیوان - شیر ۱ لیتر - نشاسته ۲ قاشق سوپخوری - وانیل ۲/۱ قاشق چایخوری - کره ۵۰ گرم - بیسکویت ۱ الی ۲ بسته - کاکائو ۳ قاشق سوپخوری - خامه ۱۵۰ گرم

اشتراگ‌گذاری با دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات مشابه

برای اطلاع و شرکت در دوره‌های غیر حضوری مینا گلیج کلیک کنید.

×