دو بسته ژله انار رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل و شفاف کرده بعد اجازه می دهیم خنک شود دو ق غ شیر به ژله اضافه میکنیم تا رنگ ژله کمی مات شود و رنگ طبیعیه انار به خود بگیرد .دو عدد کاسه انتخاب میکنیم در دو سایز خیلی با اختلاف نباشند . ,ینی سایز دومی کمی از اون یکی کوچیکتر باشه چون میخواهیم پوست انارمون نازک و طبیعی به نظر بیاد , مقدار کمی از ژله انار رو تو کاسه بزرگتر میریزیم میزاریم یخچال تا بسته بشه .کاسه کوچیکتر بهتره چینی یا پیرکس باشه که سنگین باشه در غیر اینصورت داخلشو با یخ یا هر چیز دیگه سنگین میکنیم داخل کاسه بزرگتر و روی ژله دقیقا مرگز میگذاریم بعد بزارین یخچال تا خودشو بگیره
در همین حین ژله الوورا رو با یک لیوان اب جوش حل و شفاف کنید کاملا که خنک شد یک لیوان بستنی وانیلی اضافه کنید هم بزنید تا صاف و یکدست بشه بزارید یخچال نیمبند بشه , انار رو دون کنید داخل ژله بستنی نیم بند بریزید , ژله انار که بسته شد کاسه چینی یا پر شده رو خالی کنید داخلش اب گرم بریزید بعد کمی تکون بدید چند دقیقه کاسه رویی ازاد میشه , برش دارید داخل حفره ایجاد شده ژله بستنی و انار رو بریزید بزارید یخچال کاملا بسته بشه تو ظرف سرو برگردونید
مواد لازم:
ژله انار یک و نیم بسته
اب جوش یک و نیم لیوان
بستنی وانیلی یک لیوان
ژله آلوورا یک بسته
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 3 / 5. شمارش آرا: 2
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی