پاناکوتا خرما

مواد لازم:

خرما بی هسته ده تا ۱۲ عدد شکر ۶۰ گرم شیر ۲۵۰ گرم خامه صبحانه ۲۵۰ گرم پودر کاکائو یک ق سوپخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری پودر ژلاتین دو قاشق غداخوری
Panna Cotta Dates

دستور غذا

خرما و شیر را مخلوط کرده داخل مخلوط کن میکس میکنیم
سپس از صافی رد میکنیم
شکر و خامه و پودر کاکائو و وانیل را اضافه کرده روی حرارت قرار میدهیم
پودر ژلاتین را با مقداری شیر سرد مخلوط کرده اسفنجی که شد به مواد اضافه میکنیم
مواد را روی حرارت متوسط هم میزنیم همینکه شکر و ژلاتین حل شدند و مواد داغ شد از رو حرارت برمیداریم (مواد اصلا نجوشد)
مواد را داخل قالب ریخته وقتی خنک شد داخل یخچال گذاشته تا کاملا بسته شود
سپس داخل ظرف سرو برمیگردانیم
بسیار خوشمزه نوش جان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − نه =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من