ژله شامپاین

مواد لازم:

ژله انار یا هر رنگ قرمزی که دوست دارید یک چهارم یک بسته اب جوش یک چهارم لیوان ژله موز یا اناناس یک بسته . یا مثل من ژله الوورا بزنین با یه قطره خییلی کوچیک رنگ زرد خوراکی اب جوش یک لیوان اب سرد یک سوم لیوان
Champagne jelly

دستور غذا

اول قلبهای داخل ژله رو درست میکنیم
ژله قرمز رو با یک چهارم لیوان اب جوش حل و شفاف میکنیم داخل ظرف کوچیک می ریزیم میخوایم قطر قلبهامون زیاد باشه
قالب ژله رو داخل یخچال بزارید سفت که شد قالب قلب کوچیک بزنید
حالا ژله شامپاین را درست میکنیم
ژله موز یا اناناس رو با یک لیوان اب جوش حل
و شفاف میکنیم سپس یک سوم لیوان آب سرد اضافه میکنیم نصف جام ها رو با ژله پر میکنیم
جامها را داخل یخچال میزاریم تا نیمبند بشه در حدی که وقتی جامو تکون میدیم ژله راحت تکون بخوره ولی سرریز نشه . بعد با نی ژله رو اروم هم میزنیم تا حبابدار بشه قلبهای قالب خوردرو داخل ژله جاسازی میکنیم و کاملا فرو بره تو ژله از اضآفه ژله کا باقی مونده خیلی کم روی قلبها میریزیم داخل یخچال میزاریم
اضافه ژله باقی مونده رو با دور تند همزن میزنیم تا کاملا کف کنه بعد ژله کفی رو توی جام ریخته تا کاملا پر بشه کمی هم حالت لبریز سریع جام رو داخلرفریزر میزاریم تا کف سفت بشه
تقدیم به قلبهای مهربونتون

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 1 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − 10 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من