بنانا کریم پای

مواد لازم:

موز یخ زده دایس شده (حبه) ۱عدد شیر یک چهارم لیوان پودر بیسکویت 1 لیوان بستنی وانیل یا موز یک لیوان قسمت تاپینگ دسر: شیر چهارم لیوان موز نصف یک عدد بستنی نصف لیوان
cream dessert

دستور غذا

بیسکوییت بتی پور یا هر بیسکوییتی که دوس دارید رو پودر کنید یک سوم از لیوان را با بیسکوییت پر کنید
موز یخ زده را با بستنی مخلوط کنید یک چهارم لیوان شیر اضافه کنید تا غلیظ و یکدست بشه روی بیسکوییت ها رو با مواد میپوشونیم
سپس شیر و بستنی و موز رو داخل مخلوط کن ریخته روی لیوانها رو پر میکنیم و با بیسکوییت و سس شکلات یا کارامل تزیین میکنیم
پ: پودر بیسکوییت را میتونید در دو لایه از دسر استفاده کنید
نوش جاان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + هفده =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من