مواد لازم:

یک پیمانه آب نصف پیمانه روغن مایع دو ق غ آرد

دستور غذا

تمام مواد را با همز دستی خوب مخلوط میکنیم
اگر چند رنگ خواستیم داخل چند تا ظرف میریزیم
و رنگ مورد نظر خوراکی اضافه میکنیم( خیلی کم)
من رنگ ژله ای زدم
قابلمه تفلون رو روی حرارت خوب داغ کنید
مواد رو دوباره یه هم بزنید یه ملاقه کوچک مرکز قابلمه بریزید قابلمه رو ارام وکمی حرکت دهید تا مواد همه جا پخش شود
مواد شروع به حباب زدن میکند و شکل توری به خود میگیرد
اجازه بدید تا حباب ها تمام شود
به دقت که نگاه کنید اول دورها اب بخار میشود تا به مرکز برسد
حتمااا اجازه دهید اب بجوشد و بخار شود با کفگیر لبه ها را بلند کنید اگه کاملا خشک شده باشد مطابق فیلم راحت جدا میشود در غیر اینصورت کف قابلمه میچسبد و نرم است
پس اجازه دهید خشک شود
سپس با کفگیر جدا کنید
حتما از قابلمه تفلون استفاده کنید دیواره تابه کوتاهه و روغن زیادی به اطراف پرتاب میشود
حتما هر بار خواستین از مواد داخل قابلمه بریزید
مواد رو هم بزنید
خیلی مواد نریزید کف قابلمه پر شود اندازه ای که مرکز پر شود بعد که قابلمه را میچرخانید جا برای پخش شدن داشته باشد اینطوری توری های باز ووخوشگلی خواهید داشت
این توییلهای زیبا کاربرد فراوانی در گارنیش انواع کیک و دسر و فینگرفود و خوراکهای ملل دارد
کپی بدون ذکر منبع ممنوع

 

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × سه =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من