کیک شکلاتی فنجانی

مواد لازم:

آرد قنادی ۸ قاشق غذاخوری شیر ۱۰ قاشق غذاخوری بکینگ پودر دو قاشق مرباخوری شکر ۶ قاشق غذاخوری تخم مرغ دو عدد درشت پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
Cup chocolate cake

دستور غذا

قالب رمکین را چرب کرده داخل تابه یا دیگ حاوی آب بگذارید آب تا نیم قالب را بگیرد
در دیگ را بگذارید تا آب به جوش بیایید

تخم مرغ و شکر را با همزن مقداری بزنین از لختگی در بیایید
سپس آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده اضافه میکنیم همینطور شیر و روغن
با همزن هم میزنیم یکدست شود بعد داخل قالب ها پر میکنیم شکلات تخته رو نصف کرده داخل هر کدوم از قالبها می گذاریم
با این میزان دو تا قالب رمکین کیک داریم
در قابلمه رو بگذاریددتا وقتی کیک پف کند و در نهایت مغزپخت شود بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اماده میشود
بعد با انار ووشکلات تزیین کرده ووسرو کنین

 

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 1 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 − 1 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من