مواد لازم:

ارد ۲۰۰ گرم کره ۵۰ گرم آب ۲۰۰ میلی لیتر آب شکر یک ق غ تخم مرغ ۴ عدد وانیل وبکینگ پودر نصف قاشق چای خوری خامه قنادی فرم گرفته به میزان لازم

دستور غذا

ابتدا در ظرف مناسب تفلون بهتره، کره ،آب ،شکر را میریزیم وروی شعله ملایم میکذاریم آرام آرام هم میزنیم تا کره آب بشه و آب به جوش ریز بیفته سپس آرد را اضافه کرده وسریع هم میزنیم تا خوب مخلوط بشن . به این مرحله از کار داغ زدن میگن که خیلی مهمه حرارت ملایم باشه کاملا ومدام زیرو رو میکنیم
مواد حالت حلوا پیدا میکنه و جمع میشه سپس موادمونو روی میز یا ظرف دیگری میریزیم تا ولرم بشه .تخم مرغها را داخل کاسه شکسته وبه همراه وانیل همزن خوب میزنیم تا خوب مخلوط بشن .خمیر ولرم را داخل دستگاه ریخته بکینگ پودر را اضافه کرده و کم کم مایع تخم مرغها را اضافه میکنیم . در نهایت خمیر لطیف باید بدست بیاد که نه شل باشه نه سفت اگر دیدید سفته از قیف در نمیاد یکم دیگه تخم مرغ اضافه کنید
از مواد داخل قیف ریخته
انتخاب ماسوره سلیقه ایه ساده یا کنگره دار
داخل سینی کاغذ روغنی انداخته و با فاصله پایپ میکنیم
نکته فر را قبل از شروع کار روی دمای ۲۰۰ درجه بزارد .کاملا داغ باشه . ۱۵ دقیقه با درجه ۲۰۰ پخت کنین بعد درجه رو ۱۷۵ بزارین ۲۰ دقیقه بعد ۱۵۰ بزارین ۱۰ دقیقه
نشانه های پخت :
داخل نون کاملا باید پوک باشه حالت خمیر نداشته باشه . کاملا سبک باشه زیر و روی نان طلایی باشه
تمام نکات رعایت کنید یه نون عالی درست میشه.
خوب نون وقتی پخته شد میزایم کاملا خنک بشه بعد تهشو سوراخ میکنیم و با قیف خامه داخل نون میریزیم .

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − ده =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من