تارت گل نارگیلی

تارت گل نارگیلی

مواد لازم

پودرنارگیل :۱۲۵ گرم سفیده تخم مرغ: ۳عددبزرگ شکر: ۲۵۰ گرم آبلیمو: ۱ ق چ روغن مایع:۷۵ گرم وانیل:۱/۴ق‌چ مواد لازم خمير تارت كره ١٣٠ گرم ارد ٢٦٠ گرم شير 2 الي 4 ق س وانيل ١/٤ ق چ زرده تخم مرغ ١ عدد پودر قند ١/٢ پيمانه

اشتراگ‌گذاری با دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات مشابه

برای اطلاع و شرکت در دوره‌های غیر حضوری مینا گلیج کلیک کنید.

×