تارت گل نارگیلی

مواد لازم:

پودرنارگیل :۱۲۵ گرم سفیده تخم مرغ: ۳عددبزرگ شکر: ۲۵۰ گرم آبلیمو: ۱ ق چ روغن مایع:۷۵ گرم وانیل:۱/۴ق‌چ مواد لازم خمير تارت كره ١٣٠ گرم ارد ٢٦٠ گرم شير 2 الي 4 ق س وانيل ١/٤ ق چ زرده تخم مرغ ١ عدد پودر قند ١/٢ پيمانه
Coconut FLOWER tart

دستور غذا

همه‌مواد‌را‌بجز وانیل درغذاسازریخته‌و‌۳دقیقه‌ میکس میکنیم و روی حرارت ملایم قرار داده و هم می زنیم تا داغ شود.
دقت کنین باید مرتب مواد‌‌با‌قاشق‌هم‌بخوره.
وقتی گرما در حدی بود که انگشت نسوزد از روی حرارت برمی داریم.شکربایدکاملا حل شده باشه سپس وانیل رااضافه کرده هم می زنیم باقاشق
اجازه‌میدهیم‌دردمای‌‌محیط‌خنک‌شود.اگرمایع سفت بودمقداری سفیده اضافه می کنیم واگرمایمون سفت بود کمی پودرنارگیل اضافه می کنیم
داخل سینی رو کاغذ روغنی انداخته و‌به‌کمک‌قیف‌مایه‌را‌روی‌کاغذ‌ می ریزیم.
سینی را در فر ۱۷۰درجه قرارداده‌‌‌به‌مدت‌تقریبی‌۲۰دقیقه.

خمیر تارت

کره را با چنگال به خورد ارد می دهیم تا ارد به حالت پرک شود
سپس زرده تخم مرغ و وانیل و پودر قند را اضافه می کنیم و با نوک انگشت خمیر را ورز می دهیم شیر را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر جمع شود
خمیر را بیست دقیقه در یخچال استراحت می دهیم سپی لای کاغذ روغنی با وردنه به صخامت سه میلی متر باز می کنیم و با کاتر گل قالب میزنیم از مواد نارگیل گلوله های کوچک درست کرده مرکز خمیر میگذاریم
در فر از قبل گرم شده با حرارت ١٨٠ درجه به مدت ۱۵ دقیقه طبقه وسط
نوش جاان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − 8 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من