همهموادرابجز وانیل درغذاسازریختهو۳دقیقه میکس میکنیم و روی حرارت ملایم قرار داده و هم می زنیم تا داغ شود.
دقت کنین باید مرتب موادباقاشقهمبخوره.
وقتی گرما در حدی بود که انگشت نسوزد از روی حرارت برمی داریم.شکربایدکاملا حل شده باشه سپس وانیل رااضافه کرده هم می زنیم باقاشق
اجازهمیدهیمدردمایمحیطخنکشود.اگرمایع سفت بودمقداری سفیده اضافه می کنیم واگرمایمون سفت بود کمی پودرنارگیل اضافه می کنیم
داخل سینی رو کاغذ روغنی انداخته وبهکمکقیفمایهرارویکاغذ می ریزیم.
سینی را در فر ۱۷۰درجه قراردادهبهمدتتقریبی۲۰دقیقه.
خمیر تارت
کره را با چنگال به خورد ارد می دهیم تا ارد به حالت پرک شود
سپس زرده تخم مرغ و وانیل و پودر قند را اضافه می کنیم و با نوک انگشت خمیر را ورز می دهیم شیر را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر جمع شود
خمیر را بیست دقیقه در یخچال استراحت می دهیم سپی لای کاغذ روغنی با وردنه به صخامت سه میلی متر باز می کنیم و با کاتر گل قالب میزنیم از مواد نارگیل گلوله های کوچک درست کرده مرکز خمیر میگذاریم
در فر از قبل گرم شده با حرارت ١٨٠ درجه به مدت ۱۵ دقیقه طبقه وسط
نوش جاان