کاسه شکلاتی

مواد لازم:

پودر نسکافه 2قاشق سوپخوری پودر ژلاتین یک ق س آب سرد یک چهارم پیمانه تخم مرغ 3عدد شکر 3چهارم پیمانه خامه قنادی یک پیمانه بیسکوییت خرد شده یک پیمانه (هر بیسکوییت شیرینی)
Chocolate bowl

دستور غذا

ژلاتین را روی اب سرد ریخته و روی بخار اب قرار داده و به روش بن ماری حل کنید

در یک کاسه بزرگ تخم مرغها را با همزن برقی بزنین به مدت ۵دقیقه

پودر نسکافه را با مقدار کمی اب حل کنید و به همراه شکر را به تخم مرغ اضافه کنید.
تخم مرغها را به مخلوط ژلاتین اضافه کنید . و ۱۵ دقیقه روی بخار به هم بزنید.
سپس گاز را خاموش کرده و بزارین ژلاتین از داغی بیفته
خامه را با همزن فرم بدید
و بعد خامه فرم گرفته را به مواد اضافه کرده وهمینطور بیسکوییت خرد شده مخلوط کنید تا یکدست شود فروماژ اماده است میتونید تو قالب ریخته و داخل یخچال قرار دهید
یا داخل کیترینگ بریزید
من اینجا داخل کاسه شکلاتی ریختم
برای درست کردن کاسه شکلاتی . تکه ای از شکلات تخته را بن ماری ذوب کنید بعد کل داخل قالب دسر تک نفره سلیکونی شکلاتی کرده و اضافات شکلات را خارج کنید قالب را داخل یخچال بگذارید تا بسته شود دوباره این مرحله را تکرار کنید کف و دیواره را خوب شکلاتی کنید و اضافات شکلات را خارج کنید دوباره داخل یخچال قرار بدید بعد بسته شدن چک کنید ببینید دیواره استقامت داره یا خیر اگر نداشت دوباره یه مرحله دیگه تکرار کنید اگر داشت که اروم قالب را جدا کنید و کاسه شکلات را خارج کنید
کاسه ها رو قبل درست کردن دسر درست کنید که اماده باشن بعد دسر اماده را داخل کاسه شکلات ریخته و روشو با میوه یا شکلات و بیسکوییت تزیین کنید

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + یازده =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من