ژلاتین را روی اب سرد ریخته و روی بخار اب قرار داده و به روش بن ماری حل کنید
در یک کاسه بزرگ تخم مرغها را با همزن برقی بزنین به مدت ۵دقیقه
پودر نسکافه را با مقدار کمی اب حل کنید و به همراه شکر را به تخم مرغ اضافه کنید.
تخم مرغها را به مخلوط ژلاتین اضافه کنید . و ۱۵ دقیقه روی بخار به هم بزنید.
سپس گاز را خاموش کرده و بزارین ژلاتین از داغی بیفته
خامه را با همزن فرم بدید
و بعد خامه فرم گرفته را به مواد اضافه کرده وهمینطور بیسکوییت خرد شده مخلوط کنید تا یکدست شود فروماژ اماده است میتونید تو قالب ریخته و داخل یخچال قرار دهید
یا داخل کیترینگ بریزید
من اینجا داخل کاسه شکلاتی ریختم
برای درست کردن کاسه شکلاتی . تکه ای از شکلات تخته را بن ماری ذوب کنید بعد کل داخل قالب دسر تک نفره سلیکونی شکلاتی کرده و اضافات شکلات را خارج کنید قالب را داخل یخچال بگذارید تا بسته شود دوباره این مرحله را تکرار کنید کف و دیواره را خوب شکلاتی کنید و اضافات شکلات را خارج کنید دوباره داخل یخچال قرار بدید بعد بسته شدن چک کنید ببینید دیواره استقامت داره یا خیر اگر نداشت دوباره یه مرحله دیگه تکرار کنید اگر داشت که اروم قالب را جدا کنید و کاسه شکلات را خارج کنید
کاسه ها رو قبل درست کردن دسر درست کنید که اماده باشن بعد دسر اماده را داخل کاسه شکلات ریخته و روشو با میوه یا شکلات و بیسکوییت تزیین کنید