کیک شیفون

مواد لازم:

شکر / 1 و 3/4 پیمانه آرد / 1 و 1/2 پیمانه پودر کاکائو / 2/3 پیمانه جوش شیرین / 1 قاشق چایخوری نمک / 1/2 قاشق چایخوری تخم مرغ / 7 عدد آب / 3/4 پیمانه روغن / 1/2 پیمانه وانیل / 1/8 قاشق چایخوری
Chiffon Cake

دستور غذا

فر را در ۱۸۰ درجه روشن و گرم کنید. کف قالب مخصوص شیفون با ارتفاع ۱۰ سانت را کاغذ روغنی بگذارید.
۵ ماده اولیه را باهم مخلوط کنید. ( شکر، آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین، نمک )
زرده و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید.
زرده های تخم مرغ را با آب، روغن و وانیل مخلوط کرده و کاملا بزنید تا یکدست شده و کمی تغییر رنگ دهد.
مخلوط زرده را با مخلوط آردی کاملا هم بزنید تا یکدست شوند.
سفیده ها را بزنید تا پف کند و از ظرف نریزد.
سفیده زده شده را کم کم به مخلوط قبلی اضافه کرده و فولد کنید. ( به آرامی و به صورت دورانی زیر رو کنید تا مخلوط شود )
مواد را در قالب ریخته و به مدت یک ساعت در فر بپزید.
با سیخ چوبی یا خلال دندان، از پخته شدن کامل کیک اطمینان حاصل کنید و سریع قالب را وارونه کرده و یک ساعت به همان شکل وارونه کیک را داخل قالب خنک کنید. سپس کیک را به آراامی جدا کنید.
من از قالب ۳۰×۴۰ مستطیل استفاده کردم
از وسط به دو نیم کردم ۲۰×۳۰
مابینش خامه فرم گرفته موز و گردو گذاشتم

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 4 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده + 5 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من