کیک دورنگ گیلاسی

مواد لازم:

آرد یک و دو سوم پیمانه شکر یک پیمانه روغن مایع یک دوم پ شیر یک دوم پیمانه تخم مرغ سه عدد وانیل یک دوم ق چ بکینگ پودر یک ق مربا خوری گیلاس بدون هسته یک پیمانه شکر یک پ پودر کاکائو یک سوم پ
cherry cake

دستور غذا

تخم مرغ و شکر و وانیل رو بزنید کاملا حجم بگیره
بعد روغن مایع رو اضافه کنید
ارد و بکینگ پودر دوبار الک شذه به تناوب همراه با شیر اضافه کنید دورانی هم بزنید
یک سوم از مواد بردارید پودر کاکائو الک شده اضافه کنید و هم بزنید اگر مواد سفت بود کمی شیر بریزید و مواد رو یکدست کنید
کف قاب ۲۲ سانتی کاغذ روغنی پهن کنید کف و دیواره قالب را با روغن جامد چرب کنید
نیمی از مواد سفید رو داخل قالب بریزید سپس مواد شکلاتی را روی مواد سفید نا هماهنگ بریزید در اخر مواد سفید را روی مواد شکلاتی ناهماهنگ بریزید گیلاسها را رو به بالا و کناررهم با فاصله بچینید حتما رو به بالا باشد تا تب موجود در گیلاس داخل کیک نفوذ نکند چون کیک خمیری میشود
قالب را داخل فر داغ با درجه ۱۸۰ به مدت ۳۵ تا چهل دقیقه
نوش جااان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − یک =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من