هویج را پوست گرفته سپس داخل آبمیوه گیری و آبش را بگیرید
پودر ژلاتین را درون آب سرد پاشیده و روی حرارت کتری بن ماری کنید وقتی خوب شفاف شد شکر را نیز اضافه کنید تا حل شود سپس ژلاتین را به آب هویج اضافه کرده و بستنی ذوب شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود سپس در قالب ریخته و درون یخچال گذاشته تا بسته شود و بعد از این مدت از قالب جدا کرده و سرو نمایید
در کنارش یک لیوات اب هویج بستنی هم گذاشتم بسیار لطیف و خوشمزه
مواد لازم:
آب هویج 2 لیوان
بستنی وانیلی یا سنتی 1 لیوان (من سنتی زدم) زعفرانی هم میتونید بزنید
آب سرد ١/2 لیوان
شکر دو تا سه ق غ
پودر ژلاتین 2 ق غ
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی