کیک کارامبل آلبالو

کیک کارامبل آلبالو

مواد لازم

کره نرم 180 گرم شکر 150 گرم تخم مرغ سه عدد آرد 300 گرم بکینگ پودر یک ق مرباخوری شیر 180 میلیلیتر رنده پوست لیمو یک ق س آلبالو هسته جدا 300 گرم مواد لازم برای تاپینگ: کره خرد شده خنک یخچالی 60 گرم ارد 50 گرم شکر قهوه ای 70 گرم پودر هل یک ق چ ججج بادام پرک 125 گرم طرز تهیه: اول مواد تاپبنگ رو اماده می کنیم کره سرد یخچالی را خرد میکنیم به همراه شکر قهوه ای و پودر هل را با سر انگشتان مخلوط میکنیم بطوری که مث خرده نان شود در یخچای میزاریم

اشتراگ‌گذاری با دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات مشابه

برای اطلاع و شرکت در دوره‌های غیر حضوری مینا گلیج کلیک کنید.

×