کیک کارامبل آلبالو

مواد لازم:

کره نرم 180 گرم شکر 150 گرم تخم مرغ سه عدد آرد 300 گرم بکینگ پودر یک ق مرباخوری شیر 180 میلیلیتر رنده پوست لیمو یک ق س آلبالو هسته جدا 300 گرم مواد لازم برای تاپینگ: کره خرد شده خنک یخچالی 60 گرم ارد 50 گرم شکر قهوه ای 70 گرم پودر هل یک ق چ ججج بادام پرک 125 گرم طرز تهیه: اول مواد تاپبنگ رو اماده می کنیم کره سرد یخچالی را خرد میکنیم به همراه شکر قهوه ای و پودر هل را با سر انگشتان مخلوط میکنیم بطوری که مث خرده نان شود در یخچای میزاریم
Two-tone cherry cake

دستور غذا

طرز پخت کیک :

کره نرم و شکر رو خوب میزنیم تا حجم بگیرد حدود ده دقیقه تخم مرغها را اضافه کرده و هر بار ر یک دقیقه میزنیم
آرد و بکینگ پودر رابا هم مخلوط و دوبار الک میکنیم و به تناوب ارد و شیر را به مواد اضافه میکنیم در نهایت پوست لیمو دا اضافه میکنیم
قالب کمربندی ۲۵ سانیتی را کف و دیوارشو کاغذ روغنی می اندازبم و با روغن جامد خوب چرب میکنیم از مواد داخل قالب میریزیم ظرف رو رو میز میکوبیم هوا دهی بشه
آلبالوهای هسته گرفته را روی مواد میچینیم قسمت سوراخ البالو بالا باشد
سپس مواد تاپینگ رو روی سطح مواد میپوشانیم بادام های پرک را روی سطح کیگ میریزیم
فر را از نیم ساعت قلبل روشن میکنیم
قالب را داخ فر درجه ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه
تا وقتی که دور کیک پخته بشه و از قالب جدا بشه

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + 18 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من