طرز پخت کیک :
کره نرم و شکر رو خوب میزنیم تا حجم بگیرد حدود ده دقیقه تخم مرغها را اضافه کرده و هر بار ر یک دقیقه میزنیم
آرد و بکینگ پودر رابا هم مخلوط و دوبار الک میکنیم و به تناوب ارد و شیر را به مواد اضافه میکنیم در نهایت پوست لیمو دا اضافه میکنیم
قالب کمربندی ۲۵ سانیتی را کف و دیوارشو کاغذ روغنی می اندازبم و با روغن جامد خوب چرب میکنیم از مواد داخل قالب میریزیم ظرف رو رو میز میکوبیم هوا دهی بشه
آلبالوهای هسته گرفته را روی مواد میچینیم قسمت سوراخ البالو بالا باشد
سپس مواد تاپینگ رو روی سطح مواد میپوشانیم بادام های پرک را روی سطح کیگ میریزیم
فر را از نیم ساعت قلبل روشن میکنیم
قالب را داخ فر درجه ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه
تا وقتی که دور کیک پخته بشه و از قالب جدا بشه