کیک یزدی

مواد لازم:

آرد سفيد ------------------ 300 گرم تخم‌مرغ -------------------- 3 عدد شکر ----------------------- 200 گرم ماست --------------------- 150 گرم روغن مايع ----------------- 175 گرم بيكينگ پودر --------------- يك قاشق سوپ‌خوري هل سبز ساييده ---------- يک قاشق چايخوري وانيل ---------------------- یک دوم قاشق چايخوري کنجد -----------------------مقداری
Cake Yazdian

دستور غذا

شکر، تخم‌مرغ، ماست و روغن مایع و وانیل را در کاسه‌ای با هم‌زن دستی یا برقی به مدت ۵ دقیقه مخلوط می‌کنیم.در ظرف دیگری بکینگ پودر را با آرد و هل مخلوط می‌کنیم ودو بار الک می کنیم سپس بتدریچ به مخلوط شکر و تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم با دور تند همزن در حد چند ثانیه تا مواد یکدست شود. کاغذهای مخصوص را داخل قالب‌های فلزی کیک یزدی می‌گذاریم. از مواد داخل قالب‌ها را تا دو سوم پر می کنیم سپس قاشق یا چنگال را در روغن مایع زده و در وسط کیک‌ها فرو می‌کنیم.کنجد میپاشیم و در فر کاملا داااغ درجه ۲۱۰ سانتی‌گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می‌پزیم تا روی کیک‌ها طلایی شود.
منبع :
سعید بابارحیمی مجله هنر آشپزی
پ ن: از ماست پر چرب استفاده کنید
از هل مرغوب استفاده کنید
من چند قطره زعفران و دو ق گلاب داخل مواد ریختم سلیقه ایه
برای خوشرنگ تر شدن پنج قاشق از شکر کم کردم دو ق عسل یا شربت بار غلیظ استفاده کردم
بصورت قالبی هم داخل قالب لوف تا نیمه از مواد میریزین و با چاقو چرب یه خط سرتا سر مرکز فرو میکنیم کنجد میپاشیم درجه ۱۸۵ به مدت ۴۰ دقیقه

 

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + شش =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من