باقلوا کادایف

باقلوا کادایف

مواد لازم

رشته کادایف تر ۵۰۰گرم کره اب شده ۱۲۰ گرم گردو پودرشده ۱پ پودر هل یک ق غ پودر قند یک سوم پ پسته پودر شده برای تزیین به میزان لازم موادشربت: شکر ۲۵۰گرم اب ۱/۲پ اب لیمو یک ق غ گلاب ۱/۲ پ زعفران به میران لازم هل دو عدد

اشتراگ‌گذاری با دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات مشابه

برای اطلاع و شرکت در دوره‌های غیر حضوری مینا گلیج کلیک کنید.

×