باقلوا کادایف

مواد لازم:

رشته کادایف تر ۵۰۰گرم کره اب شده ۱۲۰ گرم گردو پودرشده ۱پ پودر هل یک ق غ پودر قند یک سوم پ پسته پودر شده برای تزیین به میزان لازم موادشربت: شکر ۲۵۰گرم اب ۱/۲پ اب لیمو یک ق غ گلاب ۱/۲ پ زعفران به میران لازم هل دو عدد
Baklava Kadayev

دستور غذا

رشته های کادایف ازنوع تر روداخل ظرفی ریخته ونصف کره ذوب شده روروی رشته ریخته وکمی اجازه میدیم تانرمتربشن البته اگه رشته خشک داشتین کمی بااسپری ابپاشی کرده تانرم بشن ولی بهتره ازرشته تراستفاده بشه وسپس رشته ها رو به چند دسته مساوی تقسیم کرده روی میز کاربصورت مستطیل پهن کرده از مغز روی رشته ها ریخته هم میتونی رشته را بپیچید هم رول کنید سپس با فاصله منظم برش داده داخل سینی گذاشته سطحشو با قلم مو روغن و کره اب شده میمالیم وداخل فربادرجه ۱۷۵ بمدت نیم ساعت گذاشته تاکمی روش طلایی بشه
سپس شربت خنک را روی باقلوا داااغ میریزیم و روشوبا پودر پسته تزیین میکنیم روی قالب رو چند لحظه میپوشونیم تا باقلوا نرم و شربت به خورد باقلوا برود
شربت باقلوا
شکرواب روروی حرارت ملایم گذاشته تازمانی که دانه های شکرپیداهسن هم بزنین ولی بمحض اینکه دانه های شکرناپدیدشدن دیگه هم نزنین ولیمویی روازوسط نصف کرده ودیواره های ظرفو مرتب به لیمو اغشته کرده اینکار برای جلوگیری ازشکرک زدن هست چون نسبت شکربه اب زیاده گلاب و زعفران هم اصافه کرده و هل ووقتی کاملا بجوش امد و شربت سنگین شد از رو حرارت برمیداریم .

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − هشت =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من