رشته های کادایف ازنوع تر روداخل ظرفی ریخته ونصف کره ذوب شده روروی رشته ریخته وکمی اجازه میدیم تانرمتربشن البته اگه رشته خشک داشتین کمی بااسپری ابپاشی کرده تانرم بشن ولی بهتره ازرشته تراستفاده بشه وسپس رشته ها رو به چند دسته مساوی تقسیم کرده روی میز کاربصورت مستطیل پهن کرده از مغز روی رشته ها ریخته هم میتونی رشته را بپیچید هم رول کنید سپس با فاصله منظم برش داده داخل سینی گذاشته سطحشو با قلم مو روغن و کره اب شده میمالیم وداخل فربادرجه ۱۷۵ بمدت نیم ساعت گذاشته تاکمی روش طلایی بشه
سپس شربت خنک را روی باقلوا داااغ میریزیم و روشوبا پودر پسته تزیین میکنیم روی قالب رو چند لحظه میپوشونیم تا باقلوا نرم و شربت به خورد باقلوا برود
شربت باقلوا
شکرواب روروی حرارت ملایم گذاشته تازمانی که دانه های شکرپیداهسن هم بزنین ولی بمحض اینکه دانه های شکرناپدیدشدن دیگه هم نزنین ولیمویی روازوسط نصف کرده ودیواره های ظرفو مرتب به لیمو اغشته کرده اینکار برای جلوگیری ازشکرک زدن هست چون نسبت شکربه اب زیاده گلاب و زعفران هم اصافه کرده و هل ووقتی کاملا بجوش امد و شربت سنگین شد از رو حرارت برمیداریم .
مواد لازم:
رشته کادایف تر ۵۰۰گرم
کره اب شده ۱۲۰ گرم
گردو پودرشده ۱پ
پودر هل یک ق غ
پودر قند یک سوم پ
پسته پودر شده برای تزیین به میزان لازم
موادشربت:
شکر ۲۵۰گرم
اب ۱/۲پ
اب لیمو یک ق غ
گلاب ۱/۲ پ
زعفران به میران لازم
هل دو عدد
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی