طرز تهیه
اول شربت رو درست میکنیم
اب و شکر و گلاب رو مخلوط کرده رو حرارت میگذاریم جوش که اومد حرارت رو کم کنید بزارید ذرات شکر اروم حل بشه زعفران و دانه هل شکسته شده رو اضافه میکنیم در نهایت شربت قوام بیاد یکم سنگین شد کافیه نمیخوایم کشدار بشه از رو حرارت برداشته و اجازه میدیم از دما بیفته
طرز تهیه کیک باقلوا با کادایف :
کادایف تر را با دست باز کرده د. در ظرف دیگر تخم مرغ را با مفتول همزده تا زرده و سفیده مخلوط شود. سپس تمام مواد را به جز کادایف با تخم مرغ مخلوط کرده با مفتول همزده تا مواد با هم مخلوط شود و در آخر کادایف را اضافه کرده و در قالب مستطیل ۲۰ در ۳۰ که از قبل کف آنرا کاغذ انداخته و چرب کرده ایم میریزیم روی مواد کیک رو با کادایف میپوشانیم ( کادایف رویه رو با کره اب شده مخلوط میکنیم ) در فر ۱۸۰ درجه ساتتیگراد بمدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. پس از پخت، شربت ولرم را به باقلوا گرم در دو مرحله اضافه کرده و به سایز دلخواه برش زده و نوش جان کنید.