کیک باقلوا

مواد لازم:

تخم مرغ چهار عدد شکر دو سوم لیوان کادایف دو لیوان آرد یک لیوان روغن مایع یک لیوان بیکینگ پودر 1 ق س هل 1 ق چ مواد شربت : شکر 2 پیمانه آب 1/5 پیمانه عرق بهار نارنج یا گلاب 1/8 پیمانه زعفران دم کرده غلیظ یک ق غ دانه هل سه عدد
Baklava cake

دستور غذا

طرز تهیه
اول شربت رو درست میکنیم
اب و شکر و گلاب رو مخلوط کرده رو حرارت میگذاریم جوش که اومد حرارت رو کم کنید بزارید ذرات شکر اروم حل بشه زعفران و دانه هل شکسته شده رو اضافه میکنیم در نهایت شربت قوام بیاد یکم سنگین شد کافیه نمیخوایم کشدار بشه از رو حرارت برداشته و اجازه میدیم از دما بیفته

طرز تهیه  کیک باقلوا با کادایف :

کادایف تر را با دست باز کرده د. در ظرف دیگر تخم مرغ را با مفتول همزده تا زرده و سفیده مخلوط شود. سپس تمام مواد را به جز کادایف با تخم مرغ مخلوط کرده با مفتول همزده تا مواد با هم مخلوط شود و در آخر کادایف را اضافه کرده و در قالب مستطیل ۲۰ در ۳۰ که از قبل کف آنرا کاغذ انداخته و چرب کرده ایم میریزیم روی مواد کیک رو با کادایف میپوشانیم ( کادایف رویه رو با کره اب شده مخلوط میکنیم ) در فر ۱۸۰ درجه ساتتیگراد بمدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. پس از پخت، شربت ولرم را به باقلوا گرم در دو مرحله اضافه کرده و به سایز دلخواه برش زده و نوش جان کنید.

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 1 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − 6 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من