کره و شکر را با همزن پنج دقیقه بزنید تا پوک بشه تخم مرغا را دانه دانه اضافه کنید و هر بار یک دقیقه بزنید
ارد و بکینگ پودر را دو بار الک کرده به همراه شیر به تناوب به مواد اصافه کرده و با دور کند همزن میزنیم .یک سوم از موادو برمیداریم داخل ظرف دیگری با پودر کاکائو مخلوط میکنیم اگه خیلی سفت بود کمی شیر بزنین
مقداری از مواد شکلاتی داخل کپسول بریزید سپس مقداری مواد روشن البالوهای هسته گرفته را رو به بالا ینی قسمت سوراخ رو به بالا باشه میچینین مقداری داخل مواد فرو میکنیم
کپسولها را داخل فر داغ با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میپزیم بعد روشو با پودر قند تزییین میکنیم .من کنارش چای آلبالو سرو کردم
مقداری البالو و اب و یه تیکه نبات رو حرارت ملایم جوشید و دم اومد
نوش جااان