کیک اتریشی آلبالو

مواد لازم:

تخم مرغ4عدد شکر یک پیمانه کره نرم 50 گرم آرد یک دو سوم پیمانه شیر یک سوم پیمانه پودر کاکائو دو ق غ بکینگ پودر یک ق مربا خوری وانیل یک دوم ق چ البالو هسته گرفته یک دوم پ
Austrian cake

دستور غذا

کره و شکر را با همزن پنج دقیقه بزنید تا پوک بشه تخم مرغا را دانه دانه اضافه کنید و هر بار یک دقیقه بزنید
ارد و بکینگ پودر را دو بار الک کرده به همراه شیر به تناوب به مواد اصافه کرده و با دور کند همزن میزنیم .یک سوم از موادو برمیداریم داخل ظرف دیگری با پودر کاکائو مخلوط میکنیم اگه خیلی سفت بود کمی شیر بزنین
مقداری از مواد شکلاتی داخل کپسول بریزید سپس مقداری مواد روشن البالوهای هسته گرفته را رو به بالا ینی قسمت سوراخ رو به بالا باشه میچینین مقداری داخل مواد فرو میکنیم
کپسولها را داخل فر داغ با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میپزیم بعد روشو با پودر قند تزییین میکنیم .من کنارش چای آلبالو سرو کردم
مقداری البالو و اب و یه تیکه نبات رو حرارت ملایم جوشید و دم اومد
نوش جااان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 2

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − سه =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من