مواد لازم:

سیب ترجیحا زرد دو عدد پودر تمپورا نصف لیوان اب سرد یخچالی در حدی که مایع غلیظ شود در حد ماست شکر دو ق غ . کمتر یا بیشتر به ذائقه خودتان دارچین یک ق مرباخوری پودر قند سه ق غ وانیل نصف ق چ روغن مخصوص سرخ کردنی
apple

دستور غذا

داخل سیب را با ابزار خالی میکنیم
سیب را حلق نسبتا نازک میزنیم نه خیلی
با شکر و دارچین مخلوط میکنیم
روغن را داخل ظرف گود و کوچکی داغ میکنیم
پودر تمپورا را داخل کاسه ریخته و پودر قند و وانیل اب سرد را کم کم ریخته و با همزن مفتولی میزنیم تا به غلظت ماست برسد
سیبهای حلقه شده را در خمیر اماده زده و در روغن شناور داغ سرخ میکنیم
سپس روی حوله کاغذی گذاشته تا روغن اضافه خارج شود
در ظرف سرو چیده و با پودر قند و دارچین در صورت تمایل تزیین میکنیم

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + نه =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من