مواد لازم:

مواد لازم خمير : كره ١٣٠ گرم ارد ٢٦٠ گرم شير ۳ الي ۴ ق س نمک یک پنس وانيل ١/٤ ق چ زرده تخم مرغ ١ عدد پودر قند ١/٢ پيمانه مواد تاپینگ: سیب یک عدد درشت اسلایس شده شکر قهوه ای یک دوم پیمانه دارچین یک ق مرباخوری
Apple Tart

دستور غذا

کره را با چنگال به خورد ارد می دهیم تا ارد به حالت پرک شود
سپس زرده تخم مرغ و وانیل و پودر قند را اضافه می کنیم و با نوک انگشت خمیر را ورز می دهیم شیر را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر جمع شود سپس داخل نایلون پیچیده وبیست دقیقه در یخچال استراحت می دهیم سپی لای کاغذ روغنی یا مابین دو تا پلاستیک با وردنه به صخامت سه میلی متر باز می کنیم و در قالب مورد نظر پهن میکنیم
سیب های اسلایش شده را باشکر قهوه ای و دارچین مخلوط میکنیم داخل قالب و روی خمیر میچینیم از اضافات خمیر به اشکال مختلف قالب میزنیم و روی سیب ها میچینیم یک عدد زرده را با چنگال میزنیم سپس با برس روی خمیر رومال زده و در فر از قبل گرم شده با حرارت ١٨٠ درجه به مدت ۲۰ دقیقه طبقه وسط قرار می دهیم در اخر گریل میزنیم تا سطح خمیر طلایی شود
نوش جان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 1 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − سه =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من