داخل سیب را با ابزار خالی میکنیم
سیب را حلق نسبتا نازک میزنیم نه خیلی
با شکر و دارچین مخلوط میکنیم
روغن را داخل ظرف گود و کوچکی داغ میکنیم
پودر تمپورا را داخل کاسه ریخته و پودر قند و وانیل اب سرد را کم کم ریخته و با همزن مفتولی میزنیم تا به غلظت ماست برسد
سیبهای حلقه شده را در خمیر اماده زده و در روغن شناور داغ سرخ میکنیم
سپس روی حوله کاغذی گذاشته تا روغن اضافه خارج شود
در ظرف سرو چیده و با پودر قند و دارچین در صورت تمایل تزیین میکنیم
مواد لازم:
سیب ترجیحا زرد دو عدد
پودر تمپورا نصف لیوان
اب سرد یخچالی در حدی که مایع غلیظ شود در حد ماست
شکر دو ق غ . کمتر یا بیشتر به ذائقه خودتان
دارچین یک ق مرباخوری
پودر قند سه ق غ
وانیل نصف ق چ
روغن مخصوص سرخ کردنی
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی