تهچین مرغ و قارچ

مواد لازم:

برنج دو پیمانه ماست دو سوم پ روغن مایع یک دوم پ تخم مرغ دو عدد نمک و فلفل سیاه به میزان لازم زعفران دم کرده به میزان لازم فیله مرغ نیم کیلو پیاز یک عدد سیر دو حبه رنده پوست لیمو یک ق م قارچ ۳۰۰ گرم
Chicken and mushrooms

دستور غذا

برنج رو یکساعت خیس کرده و سپس بار میگذاریم و یکم دونتر از حد معمول ابکش میکنیم
نیمی از فیله مرغ رو رو نگینی میکنیم نیمی دیگر رو برش عمودی میزنیم با نمک و فلفل سیاه و پوست لیمو وسیر و پیاز رنده شده و زعفران دو ق ماست مزه دار میکنیم به مدت نیم ساعت
سپس فیله های مرغ نگینی رو تفت میدیم
فیله های خلالی رو به شکل حلزونی فرم میدیم
قارچ رو اسلایس کرده و تفت میدیم
تخم مرغ رو بادهمزن خوب میزنیم نمک و فلفل و ماست و روغن رو اضافه میکنیم سپس زعفران تا خوب رنگ بگیره
فیله های حلزونی رو ته دیگ میچینیم
نیمی از برنج زعفرانی را روی فیله ها میریزیم بعد فیله نگینی سرخ شده را روی برنج میریزیم بعد قارچ تفت خورده بقیه برنج را روی مواد ریخته و خوب فیکس میکنیم
هم میتونین داخل فر دم کنید هم روی گاز داخل قابلمه یا تابه نچسب
به مدت یک ساعت و نیم
نشانه پخت کامل اینه که سطح روی برنج سفت بشه و تهچین ا دیواره قالب یا قابلمه جدا بشه
نوش جااان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + چهار =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من