برنج حتما ایرانی باشه یک ساعت خیسانده شده باشه و به همراه نمک و اب روی حرارت گذاشته
ابکشی برنج رو زمانی انجام بدید که یکم زیر دندون بیاد از زمانی که برنج رو خواستین دم بزارین یکم دون تر بر دارین
بزارین کاملا خنک بشه
تخم مرغ رو داخل کاسه بشکونین و نمک و فلفل بزنین با همزن دستی خوب بزنین از لختگی در بیاد بعد ماست و روغن و در اخر زعفران را اضافه کنید
کاملا زرد و خوشرنگ بشه
در اخر برنج خنک شده رو اضافه کنید اگر نیاز به زعفران داشت کمی دیگه اضافه کنید
داخل قالب نچسب رو با مقداری کره چرب کنید
مواد گوشتی را کف قالب پهن کنید از مواد تهچین روی گوشت پخش کنید با پشت قاشق کاملا منسجم کنید چند تا تیکه کوچیک چند جای مواد تهچین پخش کنید
در اخر روشو فویل بکشید برخ تو فر ۱۹۰درجه زمان بستگی به سایز قالبتوم داره حدود یکساعت در اخر فویل رو بردارید یه ربع هم بدون روکش داخل فر باشه
نشانه های پخت تهچین: سطح رویی تهچین کاملا منسجم باید باشه دور تا دور تهچین طلایی رنگ باید بشه طوری که با چاقو لبه ها راحت جدا بشن
اگر چسبید به چاقو ینی هنوز نپخته
بعد پخت کامل از فر خارج کنید با نوک چاقو دوررتا دور تهچین رو آزاد کنید داخل ظرف سرو برگردونین
با زرشک و خلال پسته و بادام تفت خورده تزیین کنید
نوش جاان