ماهی را پاک کرده و کاملا میشوییم
سپس ماهی را با مقداری نمک وفلفل و زردچوبه و کمی اب نارنج مزدار میکنیم حدود دوساعت
سبزی را چرخ میکنیم
پیاز را نگینی یاومیکس کرده با مقدار کمی روغن تفت میدهیم در حددسبک شدن
سیر چرخ شده را اضافه کرده کمی تفت میدهیم
همینکه عطرش بلند شد گردو را اضافه کرده کمی تفت سبزی اضافه میشود
ادویه و نمک رااضافه میکنیم و از مواد داخل شکم ماهی پر میکنیم سطح پوست ماهی دا با روغن جامد چرب میکنیم داخل ظرف تفلون یا چدن میزاریم روشو فویل میکشیم میره داخل فر با درجه ۱۹۰ به مدت یکساعت و نیم تا دوساعت ,روی گازم میتونید تهیه کنید چند عدد سیخ چوبی کف قالبمتون بزارید ماهی رو روی چوب بزارید تا با کف قابلمه تماس نداشته باشه کمی اب کف قابلمه بریزید در ظرفو بزارید قابلمه که گرم شد حرارت رو کم کنید تا ماهی کاملا مغز پخت بشه بهتره شعله پخش کن بزارید.در ضمن اگه ماهی سفیدتون ماده باشه داخل شکمش اشپل داره که اونم پوستشو بکنید و بشورید و اگه دوست داشتید مقداریشو با مواد که در حال تفت خوردن بودن تفت بدید ,یا میتونید باهاش کوکوی اشپل درست کنید ما داخل مایه کوکو سبزی میریزیم و سرخ میکنیم با کمی گردو ,فوق خوشمزه میشه
پ.ن: دوستانی که سبزیهای مخصوص رو پیدادنکردن از این ترکیب سبزی که میگم استفاده کنن طعم اون نمیشه ولی خوش طعمه
گشنیز ووجعفری ریحان .شنبلیله و کمی شوید
گشنیز کمی بیشتر شنبلیله کمتر