خورشت مرغ و بادمجان

مواد لازم:

Eggplant Stew

دستور غذا

رغهای تکه شده رو با نمک و فلفل و زردچوبه یکساعت مزه دار کنید
بعد داخل تابه خوب سرخ کنید
مرغ رو خارج کنید داخل همون تابه پیاز سرخ کنید در حد طلایی بعد رب بهش اضافه کنید خوب تفت بدید
اب جوش اضافه کنید رب و پیاز رو داخل ظرف مرغ بریزین اب رو اندازه کنین اجازه پخت بدین
در اواسط پخت کمی پودر دارچین پودر فلفل سیاه و گرد غوره یا گرد لیمو و آب زعفران اضافه کنین
اجازه بدین خورشت جا بیفته
بادنجان راوپوست گرفته برش بزنین نمک بپاشین یکساعت کنار بزاربن اجازه بدین تلخی بادنجان گرفته بشه
بادنجانها را سرخ کنید
روی مرغهای اماده بچینین و سرو کنین
میتونین بزارین بادنجان با مرغ چند تا قل بزنه
نوش جان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + پانزده =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من