گوشت را خرد کرده با تمام مواد جز نمک مخلوط کنید حدود شش ساعت بیشترم میشه
استراحت کنه تا کاملا مزه بگیره نیم ساعت قبل کباب نمک اضافه میکنیم
بعد به سیخ کشیده و کباب میکنیم
نکته: فقط همون اول سیخ رو روی زغال چیدید خیلی کم چند تا باد بزنید بعد اجازه بدید خودش اروم رو روی زغال بپزه
بخاطر وجود گردو زود میسوزه حواستون بهش باشه این اتفاق نیوفته
راسته نرم ترین قسمت گوشته اگه نداشتین و خواستین از قسمتهای دیگه استفاده کنین برای نرم کردن گوشت بطور سنتی از رنده کیوی خام
یا پودر انجیر کال استفاده میشه به مقدار کم
بصورت صنعنی از تندرایزر پودر مخصوص برای نرم کردم گوشت استفاده میشه