مواد لازم:

گوشت راسته گوسفند ۵۰۰ گرم گردو میکس شده یک دوم پ چوچاق میکس شده یک چهارم پ پیاز یک عدد رنده شده رب انار یک ق غ رب آلوچه یک تا دو ق غ بسته به ترشی ربتون نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
sour kebab

دستور غذا

گوشت را خرد کرده با تمام مواد جز نمک مخلوط کنید حدود شش ساعت بیشترم میشه
استراحت کنه تا کاملا مزه بگیره نیم ساعت قبل کباب نمک اضافه میکنیم
بعد به سیخ کشیده و کباب میکنیم
نکته: فقط همون اول سیخ رو روی زغال چیدید خیلی کم چند تا باد بزنید بعد اجازه بدید خودش اروم رو روی زغال بپزه
بخاطر وجود گردو زود میسوزه حواستون بهش باشه این اتفاق نیوفته
راسته نرم ترین قسمت گوشته اگه نداشتین و خواستین از قسمتهای دیگه استفاده کنین برای نرم کردن گوشت بطور سنتی از رنده کیوی خام
یا پودر انجیر کال استفاده میشه به مقدار کم
بصورت صنعنی از تندرایزر پودر مخصوص برای نرم کردم گوشت استفاده میشه

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + یازده =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من