سبزیجات رو خرد میکنیم
سپس به ترتیب از سبزیجات سخت شروع به تفت دادن میکنیم بعد سیب زمینی و تره و قارچ نمک و فلفل اضافه میکنیم استاک رو اضافه میکنیم اجازه میدهیم سبزیجات بپزند سپس سبزیجات رو بلندر میکنیم سس بشامل را به پتاژ اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا خوب غلیظ و جا افتاده شود سپس تست مزه
از رو حرارت برمیداریم مقداری از مواد را با خامه مخلوط کرده یکدست و هم دما شد به پتاژ
اصافه میکنیم و سپس سرو میکنیم
من اینجا داخل نان جو آلمانی که مخصوص سوپ هست سرو کردم
این سوپ میکس (پتاژ) بسیااار لذیذه مخصوصا به همراه این نون همزمان که سوپو میل میکنید لبهای نون رو هم جدا کنید و همزمان بخورید و لذت ببرید
پ.ن: من بعد درست کردن استاک مرغ تکه های گوشتشو جدا کردم همراه با استاک به سوپ اصافه کردم
نوش جاان