این سوپ خوشمزه رو به کسانی که آش ماست یا دوغ دوست دارند حتما” پیشنهاد میکنم پشیمون نمیشید
به دلیل داشتن گشنیز و یکم سیر تو ترکیبش خیلی مزه خاصی داره
اگر از ماست ترش استفاده میکنید اب لیمو رو حذف کنید
من از قارچ اسلایسی داخل سوپ اضافه کردم به دلخواهه
جوهای خیس شده را داخل غذا ساز کمی خرد میکنیم ولی زیاد له نشود بعد به همرا مقدار کافی عصاره مرغ و آب می پزیم. تا جوها پخته و له شوند. هویجها را نیز افزوده و بعد از پخته شدن گشنیز و نمک و فلفل را می افزاییم. بعد از اینکه گشنیزها هم نرم شدند ماست و خامه و سیر له شده را مخلوط و هم می زنیم تا یک دست شود. و به تدریج به سوپ اضافه میکنیم .همین که خواست بجوشد زیرش را خاموش و آبلیمو را افزوده و سرو می کنیم.
منبع مامی سایت