پیاز داغ میکنیم سیر را له کرده و اضافه میکنیم بعد ۳۰ ثانیه سبزی را اضافه میکنیم
خوب سرخ میکنیم تمام ادویه ها را اضافه میکنیم
تمرهندی را با نصف لیوان اب روی حرارت گذاشته تا عصاره خارج شود سبزی که سرخ شد عصاره را اضافه میکنیم و حدود دو تا سه لیوان اب اجازه میدیم پخته و جا بیفته
میگو رو پاک میکنیم داخل تابه با تمام ادویه ها تفت میدهیم در همین حین یک تا دو قاشق آ د اضافه کرده و سه دقیقه با حرارت بالا تفت میدهیم بعد به مواد قلیه اضافه کرده بعد اجازه مبدهیم خورشت جا بیفتد
نوش جان