پیاز داغ میکنیم سیر را له کرده و اضافه میکنیم بعد ۳۰ ثانیه سبزی را اضافه میکنیم
خوب سرخ میکنیم تمام ادویه ها را اضافه میکنیم
تمرهندی را با نصف لیوان اب روی حرارت گذاشته تا عصاره خارج شود سبزی که سرخ شد عصاره را اضافه میکنیم و حدود دو تا سه لیوان اب اجازه میدیم پخته و جا بیفته
میگو رو پاک میکنیم داخل تابه با تمام ادویه ها تفت میدهیم در همین حین یک تا دو قاشق آ د اضافه کرده و سه دقیقه با حرارت بالا تفت میدهیم بعد به مواد قلیه اضافه کرده بعد اجازه مبدهیم خورشت جا بیفتد
نوش جان
مواد لازم:
میگو پاکشده ۵۰۰ گرم
پیاز دو عدد
سیر پنج حبه
سبزی شامل گشنیز و ترخون ۳۵۰ گرم
تمرهندی ۲۰۰ گرم
ادویه: فلفل سباه یک قاشق چایخورز
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
زنجببل یک قاشق چابخوری
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی