قلیه میگو

مواد لازم:

میگو پاک‌شده ۵۰۰ گرم پیاز دو عدد سیر پنج حبه سبزی شامل گشنیز و ترخون ۳۵۰ گرم تمرهندی ۲۰۰ گرم ادویه: فلفل سباه یک قاشق چایخورز فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری زردچوبه یک قاشق مرباخوری زنجببل یک قاشق چابخوری
Shrimp roe

دستور غذا

پیاز داغ میکنیم سیر را له کرده و اضافه میکنیم بعد ۳۰ ثانیه سبزی را اضافه میکنیم
خوب سرخ میکنیم تمام ادویه ها را اضافه میکنیم
تمرهندی را با نصف لیوان اب روی حرارت گذاشته تا عصاره خارج شود سبزی که سرخ شد عصاره را اضافه میکنیم و حدود دو تا سه لیوان اب اجازه میدیم پخته و جا بیفته
میگو رو پاک میکنیم داخل تابه با تمام ادویه ها تفت میدهیم در همین حین یک تا دو قاشق آ د اضافه کرده و سه دقیقه با حرارت بالا تفت میدهیم بعد به مواد قلیه اضافه کرده بعد اجازه مبدهیم خورشت جا بیفتد
نوش جان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × دو =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من