بلدرچین رو خوب بشویید
پیاز رو رنده ریز کنید یا خلال درشت
به همراه تمام مواد دیگه مخلوط کنید و داخل و خارج بلدرچین رو مزه دار کنید
داخل یخچال شش ساعت استراحت بدید مزه دار شود
سپس داخل ظرف گود (من داخل تابه پیرکس چیدم ) روشو با اب زعفران و کره با برس بکشید بعد ظرفو با فویل بپوشونید
داخل فر که از قبل با درجه ۱۹۰ گرم کردید بگذارید به مدت یکساعت
در حین پخت از عصاره که کف ظرف جمع شده روی بلدرچینها بریزید
در آخر پخت اگر روی بلدرچینها طلایی نشد زیز گریل قرار دهید تا طلایی شود
کنار این غذا ته دیگ تهچین سرو کردم