بلدرچین رو خوب بشویید
پیاز رو رنده ریز کنید یا خلال درشت
به همراه تمام مواد دیگه مخلوط کنید و داخل و خارج بلدرچین رو مزه دار کنید
داخل یخچال شش ساعت استراحت بدید مزه دار شود
سپس داخل ظرف گود (من داخل تابه پیرکس چیدم ) روشو با اب زعفران و کره با برس بکشید بعد ظرفو با فویل بپوشونید
داخل فر که از قبل با درجه ۱۹۰ گرم کردید بگذارید به مدت یکساعت
در حین پخت از عصاره که کف ظرف جمع شده روی بلدرچینها بریزید
در آخر پخت اگر روی بلدرچینها طلایی نشد زیز گریل قرار دهید تا طلایی شود
کنار این غذا ته دیگ تهچین سرو کردم
مواد لازم:
بلدرچین پاک شده پنج عدد
پیاز متوسط یک عدد
اب لیمو تازه یک چهارم پیمانه
رنده پوست لیمو یک ق غ
زعفران آب کرده به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه
زردچوبه
دارچین
میزان لازم
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی