بلغور و دال را شسته و از چند ساعت قبل خیس میکنیم
پیاز .کدو سیب زمینی و هویج را خرد کرده با روغن زیتون کمی تفت داده دررحد سبک شدن همین.با یک لیوان اب میپزیم اواسط پخت دال و بلغور و استاک مرغ رو اضافه میکنیم اجازه میدیم کاملا پخته بشه سپس با گوشکوب برقی بلندر میکنیم
ادویه ها رو داخل تابه بدون روغن تفت میدیم همینکه عطرش بلند شد به سوپ اضافه میکنیم نمک را اضافه کرده اجازه میدیم کمی قل بخوره و ادویه ها عطرشون خارج شه وقتی سوپ اماده شد قبل خاموش کردن کمی گشنیز چاپ شده اضافه میکنیم از حرارت بر میداریم .
در صورت تمایل خامه را با کمی مواد سوپی جدا هم میزنیم تا خامه هم دما سوپ بشه بعد به سوپ اضافه میکنیم کمی خامه هم برای تزیین نگه میداریم
میتونین خامه رو کلا حذف فقط برای تزیین استفاده کنین
سوپ رو داخل ظرف سرو کشیده با مقداری خامه و زرشک که تازه باشه خیلی بهتره و برش لیمو تزیین میکنیم
من از لیمو خشک برای تزیین استفاده کردم چون سبکه و سطح سوپ می ایسته
حتمااا این سوپ خوشمزه رو درست کنین و در کنار عزیزانتون در این شبهای سرد زمستون میل کنید بسیار پر خاصیته و بدنتون رو گرم نگه میداره