برنج و دال عدس را جدا گانه خیس میکنیم به مدت یک ساعت
پیاز را رنده ریز کرده به همراه گوشت و نمک و فلفل سیاه و دارچین مخلوط کرده و حسابی وزر میدهیم داخل یخچال یکساعت استراحت میدهیم سپس به شکل کوفته ریزه در می آوریم
هویج را یا خلال کرده یا با رنده درشت رنده میکنیم
برنج و عدس را با مقداری آب و نمک میپزیم و سپس آبکش میکنیم
بعد ابکش اجازه میدهیم کاملا خنک شود
تخم مرغ را داخل کاسه میشکنیم زعفران دم کرده و ماست و زعفران را اضافه میکنیم کمی نمک و فلفل و دارچین اضافه میکنیم برنج خنک شده را به مواد زعفرانی اضافه میکنیم
سپس قالب مورد نظر را چرب کرده از مواد تهچین داخل قالب میریزیم قالب را داخل فری که از قبل با درجه ۲۰۰ گرم شده قرار میدهیم
به مدت چهل دقیقه
نشانه پخت تهچین : سطح تهچین کاملا منسجم و دیواره ها طلایی میشود اگه این حالت نبود تایم بیشتری در فر بماند فقط حواستان باشد تهچین نسوزد
در همین حین که تهچین داخل فر بود هویج را سرخ کنید
کوفته های گوشت را با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند
سپس روی تهچین را با هویج و کوفته ریزه تزیین کنید
در صورت تمایل از کشمش سرخ شده و خلال پسته هم میتوانید برای تزیین استفاده کنید
نوش جاان