مواد لازم:

برنج دو پ پیازچه خرد شده یک دوم پ فلفل دلمه رنگی یک چهارم پ پیاز یک عدد سیر یک حبه فیله یا سینه مرغ ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه مقداری زعفران در صورت تمایل مقداری
Onion pilaf

دستور غذا

برنج رو از یک ساعت قبل خیس میکنیم
فیله ها رو بند انگشتی خرد کرده با نصف پیاز و یک حبه سیر رنده شده و نمک و فلفل سیاه مزدار میکنیم به مدت یکساعت
نصف پیاز دیگه رو خرد کرده و تفت میدیم در حد طلایی فیله های مزدار شده رو اصافه میکنیم تفت میدیم در حد طلایی چون فیله بافت نرمی داره زود پخته میشه لازم نیست زیاد سرخ بشه
پیازچه های ریز شده و فلفلای رنگی رو اضافه میکنیم نمک و ادویه میزنیم کمی که سبزیجات سبک شد از رو حرارت برمیداریم
نمیخواهیم رنگشون عوض بشه
برنج رو ابکش میکنیم
از مواد اماده لابلای برنج میدیم در اخر زعفران اب کرده روی کل پلو میدیم و دم میگذاریم

نوش جااان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت + نه =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من