برنج هم یکساعت خیس کنید سپس داخل دیگ اب جوش بریزید دو دقیقه مانده به زمان ابکش رشته رو اضافه کنید کمی روغن مایع بریزید یک دقیقه قبل اینکه برنج ابکش بشه رشته پلویی رو اضافه کنید و هم بزنید ,اب برنج حتما کافی باشه تا رشته و برنج شناور باشن , بعد دو دقیقه جوش ابکش کنید و برنجو دم بزارید
نکته : روغن باعث میشه رشته پلو موقع کشیدن از هم باز بمونه و چسبنده نشه
و اینکه حتما بیشتر از یک یا دو دقیقه رشته نجوشه ,چون خمیر میشه
سپس با مرغ و پلو زعفرانی سرو کنید
از گوشت چرخکرده سرخکرده و کشمش میتوانید جایگزین مرغ کنید .