مواد لازم:

مرغ دو تکه مرینت شده با پیاز و اب لیمو و پوست لیمو ک نمک و فلفل سیاه و زعفران برنج دو پ رشته پلویی به میزان لازم زعفران به میزان لازم مرغ رو به دو روش میتونید طبخ کنید اول اب پز و سپس ریش ریش کنید .یا اینکه بعد پخت سرخ کنید یا مث من مرینت کنید و داخل فر بپزید

دستور غذا

برنج هم یکساعت خیس کنید سپس داخل دیگ اب جوش بریزید دو دقیقه مانده به زمان ابکش رشته رو اضافه کنید کمی روغن مایع بریزید یک دقیقه قبل اینکه برنج ابکش بشه رشته پلویی رو اضافه کنید و هم بزنید ,اب برنج حتما کافی باشه تا رشته و برنج شناور باشن , بعد دو دقیقه جوش ابکش کنید و برنجو دم بزارید
نکته : روغن باعث میشه رشته پلو موقع کشیدن از هم باز بمونه و چسبنده نشه
و اینکه حتما بیشتر از یک یا دو دقیقه رشته نجوشه ,چون خمیر میشه
سپس با مرغ و پلو زعفرانی سرو کنید
از گوشت چرخکرده سرخکرده و کشمش میتوانید جایگزین مرغ کنید .

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × سه =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من