پلو مخلوط

مواد لازم:

مواد لازم برای سه نفر مرغ سه تکه پیاز یک عدد هویج سه عدد سیر یک حبه اب لیمو یک ق غ زرشک یک دوم پ نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران هل گلاب برنج ایرانی سه پیمانه
Mixed rice

دستور غذا

برنج را شسته و خیس میکنیم با اب گرم
مرغ رو با پوست داخل قابلمه میریزیم تمام ادویه بجز گلاب و زعفران را اضافه میکنیم یک عدد پیاز و سیر اصافه میکنیم ومقدار کمی آب روی حرارت تا پخته شود در اواخر پخت گلاب و زعفران دم کرده اضافه میکنیم
هویج را خلال میکنیم و تفت میدهیم حرارت رو کم میکنیم تا پخته و طلایی شود
برنج را ابکش میکنیم و دم میگذاریم
من نحوه سرو این غذا را دو مدل در یک ظرف نشان دادم چون حجم غذا کم بود نمیشد جداگونه نشونتون بدم
هم میتونین با تکه درشت سرو کنین هم اینکه تکه های مرغو خرد کنید
(چرا با پوست مرغو پختیم؟؟؟)
این یه فوت کوزه گری رستورانیه
وقتی مرغو با پوست میپزید گوشت مرغ سالم و تمیز و بدون هیچ ترکی زیبایی خودشو حفظ میکنه
البته اینجا مرغ من بدون پوست بود چون با پوست نداشتم
ولی شما حتما با پوست امتحان کنید خودتون بعد پخت که پوستشو کندین متوجه فرقش میشین دوباره بعد پوست داخل اب مرغ زعفرونی بزارید تا کمی رنگ بگیره ولی قل نزنه
زرشک هم جدا با روغن و کره محلی کمی تفت دادم و کمی برنج بهش اضافه کردم و اب زعفران و یکدست کردم
برای چیدمان اول برنج سفید بریزید بعد زعفرانی بعد خلالهای هویج سرخک شده در اخر تکه های مرغ درشت را دور تا دور ظرف بچینید
یا اینکه برنج سفید برنج زعفرانی تکه های مرغ ریز شده و هویج خلالی به هر شکل خواستین دیزاین کنین جدا یا پراکندا
از خلال پسته هم برای روی برنج میتونین استفادا کنین بسیار زیبا و جذابش میکنه
از عصاره مرغم جداگونه داخل ظرف کشیده و سرو کنید
نوش جااان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 − یک =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من