دمی گوشت

مواد لازم:

گوشت گردن گوسفند یک عدد پیاز درشت یک عدد برگ بو دو عدد چوب دارچین یک عدد فلفل سباه دان چند عدد زردچوبه نصف ق غ نمک نصف ق غ زعفران به میزان لازم آب نارنج دو ق غ برنج دو پیمانه خیس کرده
دمی گوشت گردن

دستور غذا

پیاز را خلالی کرده تفت میدهیم کمی سبک شد زردچوبه اضافه میکنیم تفت میدهیم همینطور فلفل و دارچین و برگ بو
گردن خرد شده را اضافه میکنیم دو سمت گوشت را تفت میدهیم کمی زعفران اضافه کرده و اب گرم اضافه میکنیم
حدود سه ساعت گوشت پخته شود در اواخر پخت مابقی زعفران و اب نارنج و نمک اضافه میکنیم جایزگزین نارنج آب غوره یا اینکه کلا حذف کنین
اب گوشت پخته شده را صاف کرده برنج خیس خورده را اضافه میکنیم اگر اب گوشت زیاد بود خارج میکنیم
اب برنج را اندازه میکنیم تست مزه میگیریم
در دیگ را گذاشته تا برنج جوش بیایید و اب برنج خشک شود اگر نیاز به اب داشت از همان آب گوشت اضافه میکنیم
اجازه میدهیم برنج حدود ۴۵ دقیقه دم بکشد
در اخر میتوانیم کمی کره یا روغن محلی داغ روی برنج بدهیم و سپس سرو میکنیم
نوش جان😊🙋‍♀️

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 3.5 / 5. شمارش آرا: 44

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + 15 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من