پیاز را خلالی کرده تفت میدهیم کمی سبک شد زردچوبه اضافه میکنیم تفت میدهیم همینطور فلفل و دارچین و برگ بو
گردن خرد شده را اضافه میکنیم دو سمت گوشت را تفت میدهیم کمی زعفران اضافه کرده و اب گرم اضافه میکنیم
حدود سه ساعت گوشت پخته شود در اواخر پخت مابقی زعفران و اب نارنج و نمک اضافه میکنیم جایزگزین نارنج آب غوره یا اینکه کلا حذف کنین
اب گوشت پخته شده را صاف کرده برنج خیس خورده را اضافه میکنیم اگر اب گوشت زیاد بود خارج میکنیم
اب برنج را اندازه میکنیم تست مزه میگیریم
در دیگ را گذاشته تا برنج جوش بیایید و اب برنج خشک شود اگر نیاز به اب داشت از همان آب گوشت اضافه میکنیم
اجازه میدهیم برنج حدود ۴۵ دقیقه دم بکشد
در اخر میتوانیم کمی کره یا روغن محلی داغ روی برنج بدهیم و سپس سرو میکنیم
نوش جان😊🙋♀️