باقالی پلو با گردن گوسفند

مواد لازم:

گردن گوسفند یک عدد پیاز یک عدد سیر دو حبه رزماری یا برگ بو دو شاخه برنج سه پیمانه باقالی یک و نیم پیمانه به سلیقه خودتون کم یا زیاد میتونین بریزین شوید خشک یا تازه به میزان لازم زعفران دم کرده کره اب شده نمک . فلفل سیاه . زردچوبه. دارچین به میزان لازم گرد یا اب لیمو تازه مقداری
Bean pilaf

دستور غذا

گوشت گردن رو پاک کنید اگر دوست داشتید چربیهاشو جدا کنید من چون همسرم دوست داره جدا نکردم در عوض برنجو گوشتو روغن و کره ندادم . شما به سلیقه خودتون انجام بدید
من روش طبخو میگم خدمتتون
برنج رو خیس کنید
باقالی رو جدا بجوشونین کفش رو دور بریزید و صافی بزنید
پباز رو خلالی کنید خوب تفت بدید رنگش که طلایی شد سیر رو اضافه کنید و ادویه ها جز زعفران و نمک سپس برگ بو یا رزماری رو گردن رو هم اضافه کنید اجازه بدید یک سمت گوشت طلایی بشه برگردونین تمام سمت گوشت رنگ بگیره در اخر اب اضافه کنید همینطور گرد لیمو
اب که جوش اومد حرارت رو کم کنید حدود دو ساعت و نیم تا سه ساعت پخت کامل میشه میم ساعت به پخت کامل زعفران دم کرده و نمک را اضافه کنید در اخر تست مزه
برنجم روی حرارت بزارید قبل ابکش باقالی رو اضافه کنید و ابکش کنید ته دیگ مورو نظر بزارید و پلو و شوید رو لابلا بدید
اگه شوید تر استفاده میکنید برنج رو دونتر بردارید
دم کنی بزارید
قبل کشیدن مخلوط کره و روغن رو گرم کنید روی پلو بدید
و سرو کنید
پ:ن . اگر عجله دارید میتونید تو زود پز گردن رو بپزید
من گردن درسته استفاده کردم میتونید بدید آقای قصاب براتون برش بزنه
اگر آب گوشتتون اصافه اومد دور نریزید بزارید یخچال سرد بشه چربی روشو بردارید و بسته بندی کنید و تو سوپ ازش اسفتاده کنید یا برای پلوهای مخلوط که توش گوشت داره برنجو توش دمی دم بزارید معرکه میشه
نوش جاانتون

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + 7 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من