بلغور رو چند ساعت خیس میکنیم
سیرابی پاک شده و تمیز رو خرد میکنیم بند انگشتی
پیاز را خرد کرده داخل قابلمه با مقدار خیلی کم روغن تفت میدیم همینکه سبک و نرم شد سیر خرد شده رو اضافه میکنیم تفت میدیم عطر سیر که بلند شد ادویه ها و برگ بو رو اضافه میکنیم خوب تفت میدیم در اخر سیرابی رو اصافه میکنیم چند دقیقه با مواد خووب تفت میدیم سپس بلغور خیس خورده و اب اضافه میکنیم
اجازه بدید اب جوش بیاد بعد حرارتو کم کنید تا پخته بشه
حدود سه ساعت طول میکشه
تو زود پز حدود یک ساعت و نیم در اخر پخت نمک واب لیمو تازه اضافه میکنیم
غلیط و جا که افتاد سرو میکنیم
پ. ن : اگه برگ بو نداشتید رزماری اضافه کنید
نوش جاان