مواد لازم:

سیرابی پاک شده گوسفندی یک دست پیاز درشت یک عدد سیر سه حبه اب لیمو برگ بو دو برگ نمک و فلفل و زردچوبه و چوب دارچین بلغور جو یا گندم نصف استکان
sirabi

دستور غذا

بلغور رو چند ساعت خیس میکنیم
سیرابی پاک شده و تمیز رو خرد میکنیم بند انگشتی
پیاز را خرد کرده داخل قابلمه با مقدار خیلی کم روغن تفت میدیم همینکه سبک و نرم شد سیر خرد شده رو اضافه میکنیم تفت میدیم عطر سیر که بلند شد ادویه ها و برگ بو رو اضافه میکنیم خوب تفت میدیم در اخر سیرابی رو اصافه میکنیم چند دقیقه با مواد خووب تفت میدیم سپس بلغور خیس خورده و اب اضافه میکنیم
اجازه بدید اب جوش بیاد بعد حرارتو کم کنید تا پخته بشه
حدود سه ساعت طول میکشه
تو زود پز حدود یک ساعت و نیم در اخر پخت نمک واب لیمو تازه اضافه میکنیم
غلیط و جا که افتاد سرو میکنیم
پ. ن : اگه برگ بو نداشتید رزماری اضافه کنید
نوش جاان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 4.5 / 5. شمارش آرا: 2

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + 19 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من