سیر را داخل روغن کمی تفت میدهیم عطرش که بلند شد گوجه رو اضافه میکنیم نمک و ادویه رو اضافه میکنیم
اب گوجه که تبخیر شد بادمجان را اضافه میکنیم
حدود بیست تا نیم ساعت مواد را تفت می دهیم
تا حدی که مث حلوا از تابه جدا شود
از رو حرارت بر میداریم
بادمجان دلمه را از وسط به دو نیم میکنیم داخل اب جوش و مقداری نمک نیمپز میکنیم
داخل فر هم میتونیم بزاریم تا اینکه بخار پز کنیم
خیلی نباید پخته بشه که شکلش بهم بریزه
سپس داخل صافی میگذاریم تا اب اضافه خارج شود
میرزا را داخل بادمجان ها میریزیم تخم مرغ را را به دو روش میتوانیم درست کنیم
یا جدا نیمرو کنیم و روی میرزا بزاریم
یا اینکه تخم مرغ خام را روی میرزا شکونده و داخل فر و زیر گریل بزاریم
سپس سرو میکنیم
نوش جااان
مواد لازم:
بادمجان کبابی و ساطوری دو پ
گوجه فرنگی رنده شده سه پ
سیر سه حبه رنده شده
بادمجان دلمه ای یک عدد توخالی (داخلشو خالی میکنیم )
تخم مرغ دو عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی