سیر را داخل روغن کمی تفت میدهیم عطرش که بلند شد گوجه رو اضافه میکنیم نمک و ادویه رو اضافه میکنیم
اب گوجه که تبخیر شد بادمجان را اضافه میکنیم
حدود بیست تا نیم ساعت مواد را تفت می دهیم
تا حدی که مث حلوا از تابه جدا شود
از رو حرارت بر میداریم
بادمجان دلمه را از وسط به دو نیم میکنیم داخل اب جوش و مقداری نمک نیمپز میکنیم
داخل فر هم میتونیم بزاریم تا اینکه بخار پز کنیم
خیلی نباید پخته بشه که شکلش بهم بریزه
سپس داخل صافی میگذاریم تا اب اضافه خارج شود
میرزا را داخل بادمجان ها میریزیم تخم مرغ را را به دو روش میتوانیم درست کنیم
یا جدا نیمرو کنیم و روی میرزا بزاریم
یا اینکه تخم مرغ خام را روی میرزا شکونده و داخل فر و زیر گریل بزاریم
سپس سرو میکنیم
نوش جااان