میرزاقاسمی

مواد لازم:

بادمجان کبابی و ساطوری دو پ گوجه فرنگی رنده شده سه پ سیر سه حبه رنده شده بادمجان دلمه ای یک عدد توخالی (داخلشو خالی میکنیم ) تخم مرغ دو عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
mirzaqasemi

دستور غذا

سیر را داخل روغن کمی تفت میدهیم عطرش که بلند شد گوجه رو اضافه میکنیم نمک و ادویه رو اضافه میکنیم
اب گوجه که تبخیر شد بادمجان را اضافه میکنیم
حدود بیست تا نیم ساعت مواد را تفت می دهیم
تا حدی که مث حلوا از تابه جدا شود
از رو حرارت بر میداریم
بادمجان دلمه را از وسط به دو نیم میکنیم داخل اب جوش و مقداری نمک نیمپز میکنیم
داخل فر هم میتونیم بزاریم تا اینکه بخار پز کنیم
خیلی نباید پخته بشه که شکلش بهم بریزه
سپس داخل صافی میگذاریم تا اب اضافه خارج شود
میرزا را داخل بادمجان ها میریزیم تخم مرغ را را به دو روش میتوانیم درست کنیم
یا جدا نیمرو کنیم و روی میرزا بزاریم
یا اینکه تخم مرغ خام را روی میرزا شکونده و داخل فر و زیر گریل بزاریم
سپس سرو میکنیم
نوش جااان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − 9 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من