کله گنجشکی

مواد لازم:

گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم پیاز دو عدد متوسط سیب زمینی دو عدد متوسط یا ۱۲ عدد ریز به دلخوا میتونید بیشتر کنید ترخون خشک نصف ق غ رب گوجه دو ق غ پودر نان باگد خشک سه ق غ تخم مرغ ریز یک عدد نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین به میزان لازم
kalle gonjeshki

دستور غذا

گوشت رو داخل کاسه بزرگ ریخته یک عدد پیازو رنده میکنیم پودر نان خشک و نمک و ادویه و ترخون خشک و تخم مرغو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم داخل یخچال یکساعت استراحت میدیم
پیاز رو خلال کرده و سرخ میکنیم سیب زمینی رو حبه ای درشت خرد میکنیم من سیب ریز انتخاب کردم پوست کردم و داخل قابلمه با پیاز داغ تفت میدیم در اخر رب را اضافه میکنیم نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه میزنیم خوب که تفت خورد یک لیتر اب جوش اضافه میکنیم
گوشت را اندازه گردو کوچک داخل دست گرد میکنیم و داخل تابه با خیلی روغن کمی سرخ میکنیم در حد طلایی بعد به سس جوشیده اضافه میکنیم حرارت رو ملایم میکنیم تا گوشت پخته و سس غلیظ بشه
بعد با نان سنگک یا بربری و سبزی و ترشی و دووغ سرو میکنیم
نوش جااان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − 12 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من