گوشت رو داخل کاسه بزرگ ریخته یک عدد پیازو رنده میکنیم پودر نان خشک و نمک و ادویه و ترخون خشک و تخم مرغو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم داخل یخچال یکساعت استراحت میدیم
پیاز رو خلال کرده و سرخ میکنیم سیب زمینی رو حبه ای درشت خرد میکنیم من سیب ریز انتخاب کردم پوست کردم و داخل قابلمه با پیاز داغ تفت میدیم در اخر رب را اضافه میکنیم نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه میزنیم خوب که تفت خورد یک لیتر اب جوش اضافه میکنیم
گوشت را اندازه گردو کوچک داخل دست گرد میکنیم و داخل تابه با خیلی روغن کمی سرخ میکنیم در حد طلایی بعد به سس جوشیده اضافه میکنیم حرارت رو ملایم میکنیم تا گوشت پخته و سس غلیظ بشه
بعد با نان سنگک یا بربری و سبزی و ترشی و دووغ سرو میکنیم
نوش جااان