کله پاچه

مواد لازم:

کله و پاچه گوسفند جوان یا بره پیاز یک عدد سیر با پوست چهار حبه برگ بو سه برگ رزماری یک شاخه خیلی کوچک هویج یک عدد چوب دارچین یک عدد ساقه کرفس یک شاخه کوچک یا تخم کرفس نصف ق چ فلفل دان یک قاشق مرباخوری زعفران دم کشیده مقداری نمک به میزان لازم اب لیمو ترش تازه یک عدد کامل
kalepache

دستور غذا

حتما از کله پاچه کشتار روز و پاک شده تهیه کنید
دوباره خودتون حتما چک کنین اگر نیاز به پاک شدن داشت انجام بدین
با برس کوچک مخصوص یقه شور پیراهن یامسواک تمیز روی سطح زبان و دندان ها را پاک کرده و بشورید
تمیز که همه قسمتها رو شستید
داخل قابلمه اب جوش با مقداری نمک پنج دقیقه بجوشونین تمام کف های سطح اب را جمع کنین
کله پاچه رو اب کش کنین دوباره روش اب بگیرین با مقداری اب دوباره داخل دیگ بریزین
اگر داخل زودپز پخت میکنین روی سطح کله پاچه قرار بگیره در غیر اینصورت اب بیشتری بریزین
تمام سبزیجات و ادویه ها رو بریزین جز نمک و زعفران و لیمو در زودپز رو ببندین
پخت داخل زودپز بره باشه یا گوسفند جوان حدود یک ساعت و نیم داخل دیگ سه ساعت
بعد یکساعت در زودپز رو باز کنید سبزیجات درشت رو خارج کنین
اب لیمو و نمک و اب زعفران را اضافه کنین نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه دیگه اجازه بدین بجوشه تاچاشنی سازی کامل بشه حتما تست کنین که گوشت پخته باشه بعد از پخت کامل کله پاچه رو خارج کنید اب رو حتما صاف کنین
تمام استخوانها رو جدا کنین
نکته:
پوست زبان رو داغ داغ بکنین سرد بشه سخت کنده میشه یا کنده نمیشه و اگر هم خوب پخته نشده باشه باز کنده نمیشه
فیلم قسمت پاک کردن رو با دقت ببینین و گوش کنین
در نهایت گوشت پاک شده را داخل دیس بچینین و مقداری اب گوشت و پودر دارچین ک فلفل سیاه و لیمو تازه سرو کنین
بهبه
کپی ممنوع!

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 4 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من