حتما از کله پاچه کشتار روز و پاک شده تهیه کنید
دوباره خودتون حتما چک کنین اگر نیاز به پاک شدن داشت انجام بدین
با برس کوچک مخصوص یقه شور پیراهن یامسواک تمیز روی سطح زبان و دندان ها را پاک کرده و بشورید
تمیز که همه قسمتها رو شستید
داخل قابلمه اب جوش با مقداری نمک پنج دقیقه بجوشونین تمام کف های سطح اب را جمع کنین
کله پاچه رو اب کش کنین دوباره روش اب بگیرین با مقداری اب دوباره داخل دیگ بریزین
اگر داخل زودپز پخت میکنین روی سطح کله پاچه قرار بگیره در غیر اینصورت اب بیشتری بریزین
تمام سبزیجات و ادویه ها رو بریزین جز نمک و زعفران و لیمو در زودپز رو ببندین
پخت داخل زودپز بره باشه یا گوسفند جوان حدود یک ساعت و نیم داخل دیگ سه ساعت
بعد یکساعت در زودپز رو باز کنید سبزیجات درشت رو خارج کنین
اب لیمو و نمک و اب زعفران را اضافه کنین نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه دیگه اجازه بدین بجوشه تاچاشنی سازی کامل بشه حتما تست کنین که گوشت پخته باشه بعد از پخت کامل کله پاچه رو خارج کنید اب رو حتما صاف کنین
تمام استخوانها رو جدا کنین
نکته:
پوست زبان رو داغ داغ بکنین سرد بشه سخت کنده میشه یا کنده نمیشه و اگر هم خوب پخته نشده باشه باز کنده نمیشه
فیلم قسمت پاک کردن رو با دقت ببینین و گوش کنین
در نهایت گوشت پاک شده را داخل دیس بچینین و مقداری اب گوشت و پودر دارچین ک فلفل سیاه و لیمو تازه سرو کنین
بهبه
کپی ممنوع!