حلیم گندم

مواد لازم:

مواد لازم برای 4 نفر است گندم پوست کنده 400 گرم گوشت سردست گوسفند 400 گرم پیاز متوسط 1 عدد زردچوبه نصف قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری روغن یا کره به مقدار لازم دارچین به مقدار لازم کنجد به میزان لازم
halim

دستور غذا

بیشتر برای تهیه حلیم از گندم پوست کنده استفاده می کنند اما اگر گندم بدون پوست کنده در دسترس ندارید می توانید گندم با پوست استفاده کنید و بعد از جوشاندن و نرم شدن گندم آنرا از یک آبکش رد کنید تا پوست های آن کاملاگرفته شود.

طرز تهیه حلیم
ابتدا گندم را ۷ ساعت در آب خیس کنید و بگذارید تا خوب آب جذبش شود، به این صورت مدت طبخ کاهش می یابد.

گوشت را همراه با ، پیاز خرد شده و مقداری اب و زردچوبه روی شعله ملایم میپزیم وقتی گوشت پخت آنرا خوب خرد یا رشته رشته کنید.
گندم را هم جدا گونه با مقداری اب با حرارت ملایم میپزیم حدود چهار ساعت به قدری بپزید که نرم شود و دانه های آن به طور کامل له شوند، دقت کنید ته نگیرد هر از چند دقیقه ای آنرا هم بزنید، اگر قبل از نرم شدن گندم آب آن رو به اتمام گذاشت کمی آب گرم به آن بیفزاید

توجه کنید که گندم باید خوب نرم شود و دانه های آن بصورت پوره نرم شوند، میتونین برای سهولت کار نیمی از گندم پخته را داخل غذاساز چند پالس بزنین تا گندم پوره شود( توجه کنید نیمی از گندم پخته) ما نمیخوایم حلیم پوره بخوریم حداقل من اینشکلی دوست ندارم! حالا گندم نرم شده را با گوشتی که قبلا اماده کرده اید مخلوط کنید به همراه اب گوشت و با حرارت بسیار ملایم بگذارید غلیظ شود.
پس از آماده شدن حلیم و در زمان مصرف روی آن را با دارچین، روغن حیوانی یا کره داغ ،کنجد و شکر تزئین کنید، البته بعضی ها حلیم را با نمک میل میکنند که می توان بنابر سلیقه سرو کرد

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 1.3 / 5. شمارش آرا: 6

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × پنج =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من