بادمجانها رو پوست کنده کلاهک باقی بماندیه برش سر تا سر نسبتا عمیق به بادمجان میدهیم ولی قطع نشه درسته بمونه
نمک میزنیم چند ساعت بمونه تا تلخیشو پس بده
در این فاصله سبزی میکس شده سیر و پیاز رنده شده رو تفت میدیم بعد گردو میکس شده و اضافه میکنیم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه میزنم در اخر رب انارو الوچه رو اضافا میکنم خیلی کم اب میریزیم در حد اینکه ربها به خورد مواد برود . مواد کاملا سفت و غلیظ باید باشه
بادمجانها رو سرخ میکنیم
از مواد اماده داخل شکم باد مجان میریزیم
گوجه ها دو کف تابه حلقه ای برش میزنیم و میچینیم از مواد سبزی کمی روی گوجه ها میریزیم با دمجانهای پر شده رو روی گوجه ها میچینیم روی حرارت ملایم را در بسته میزا رزم بپزه حدود نزم ساعت تا چهل دقیقه
نوش جاااان