سر بادمجان ها را قطع میکنیم . دور کلاهک را میبریم یه برش سر تا سر ادمجانها میدیم . سپس با مقداری نمک و یک لیوان سرکه روی حرارت میگذاریم
در ظرف را گذاشته تا بادمجانها داخل سرکه پخته شود ولی شکل ظاهریش حفظ شود
سبزی ترشی از قبل شسته شود و کاملا ابش کشیده و خشک باشد
سبزی را ریز خرد میکنیم
سیر و فلفل را هم ریز خرد کرده به همراه گلپر و پودر تخم گشنیز و فلفل و نمک مخلوط میکنیم
بادمجانها که پخت داخل ابکش میریزیم تا حسابی ابش خارج بشه
سپس از مواد سبزی داخل شکم بادمجان پر میکنیم
داخل ظرف مناسب می چینیم و با سرکه روی سطح بادمجان را میپوشانیم در ظرف رو خوب میبندیم و داخل یخچال نگهداری میکنیم
من داخل با میه هم با همون روش بادمجان با مواد سبزی پر کردم