ترشی بادمجان شکم‌پر

مواد لازم:

بادمجان ریز و قلمی یک کیلو سبزی ترشی سیصد گرم +ریحان بنفش فلفل سبز قلمی تند به میزان لازم سیر نگینی یا رنده شده دو ق غ سرکه قرمز به میزان لازم پودر تخم گشنیز ، فلفل سیاه و نمک و پودر گلپر به میزان لازم
Eggplant stuffed

دستور غذا

سر بادمجان ها را قطع میکنیم . دور کلاهک را میبریم یه برش سر تا سر ادمجانها میدیم . سپس با مقداری نمک و یک لیوان سرکه روی حرارت میگذاریم
در ظرف را گذاشته تا بادمجانها داخل سرکه پخته شود ولی شکل ظاهریش حفظ شود
سبزی ترشی از قبل شسته شود و کاملا ابش کشیده و خشک باشد
سبزی را ریز خرد میکنیم
سیر و فلفل را هم ریز خرد کرده به همراه گلپر و پودر تخم گشنیز و فلفل و نمک مخلوط میکنیم
بادمجانها که پخت داخل ابکش میریزیم تا حسابی ابش خارج بشه
سپس از مواد سبزی داخل شکم بادمجان پر میکنیم
داخل ظرف مناسب می چینیم و با سرکه روی سطح بادمجان را میپوشانیم در ظرف رو خوب میبندیم و داخل یخچال نگهداری میکنیم
من داخل با میه هم با همون روش بادمجان با مواد سبزی پر کردم

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + یازده =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من